top logo
Nisur Shenjtë Kur'ani Radio në 1979, dhe ishte në transmetim saj fillimet Kurani Psalmisti vetëm, vit evoluar pastaj pas viti për të transmetuar shumë prej programeve të ndryshme, ku ju të gjeni të kënduar këngash, interpretim, Hadithi, Programet për fëmijë, gratë dhe njerëzit me nevoja të veçanta, jeta familjare dhe tema të tjera me interes dëgjues myslimane në punët e ndryshme dhe aktet e adhurimit, si dhe garat Kur'anore.
Kur'ani Kareem adresa faqen zyrtare është www.adradio.ae/qurankareem
Kur'ani Kareem
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ United Arab Emirates : Kur'ani Kareem ]