Qytet 101.6 është zakonisht Jo Emiratet e Bashkuara Arabe-së. 1 Bollywood Radio Stacioni. Qytet 101.6 krenohet me të qenit stacionin e trenit me volumin më të madh të audiencës brenda Emiratet e Bashkuara Arabe. Duke përdorur modelin e saj të xanxar dhe edhe budalla e aktivitetit, Qytet 101.6 bashkëngjit me të rinj në zemër dhe gjithashtu diskuton zonën tuaj të lehta lidhur me jetën. Konsumatorët Ky stacion është priren të jenë aziatikët brenda brezit të lidhur me 15- 35. Qytet 101.6 është zakonisht aspirational drejt 15 vit kalendarik të mëparshëm, artikulon fjalorin tuaj me njëzet e pesë vjeçare kalendarik kohë mëparshme 35 vit kalendarik të mëparshëm zbulon stacionin e trenit Brilliant dhe e lidhur edhe me të është material përmbajtja. Qytet 101.6 është shumë i kënaqur me atë është rrënjët Desi. Kjo prezantuesit pa dyshim janë një bandë gjallë të trendsetters cila lejoi audiencë në shtëpinë e tyre krejtësisht të re, Dubai. Ngritjen bar tuaj duke shfaqur një Bollywood gjallë meloditë qytetit 101.6 zakonisht është gumëzhimë me entuziazëm rinor. Ky stacion të veçantë treni grushta i madhi në-ajër të bashkohemi me lejojnë aways ginormous për audiencën e saj. Kjo shikuesit e stacionit të trenit do të jetë siç duhet shpesh shkoi desi me ëndrra të mëdha. Se ata adore pazar për prodhuesit moderne projektuesi, priren të jenë të mahnitur nga Bollywood dhe gjithashtu Cricket, priren të jenë teknologji inteligjente dhe adore kuptuar se çfarë është e fundit dhe çfarë është e nxehtë.
Qytet 101.6 Adresa zyrtare e internetit është city1016.ae
Qytet 101.6
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ United Arab Emirates : Qytet 101.6 ]