Al Rabia FM ishte në gjendje për radio e katërt për të vënë një gjurmë të qartë me dëgjuesit kudo që ata janë, dhe se për shkak të programeve të saj të forta rekreative markë e mirë dhe këngët e fundit arabe dhe Transmetuesit aftë dhe të suksesshëm me reklamuesit .. kështu ishte gjithmonë i pari.
Radio dhe përvoja e katërt unike është i pari në botën arabe, ku ai ishte zëri radio e transferimit dhe imazhi nëpër TV Ajman për të arritur dëgjuesit në çdo vend në botë.
Al Rabia FM adresa faqen zyrtare është www.alrabiafm.com
Al Rabia FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ United Arab Emirates : Al Rabia FM ]