Ultimate 90s Radio radio nga e njohur dhe përshëndeti transmetuesit të cilët janë figura shumë të njohur në radio botë online, sepse ata i paraqet për dëgjuesit e tyre muzikë të lartë të klasit të 70-së, 80'S dhe muzika 90 dhe ata kanë marrë radio të ndryshme për gjini të ndryshme dhe Ultimate '90 Radio paraqet muzikën top 90-së.
Ultimate 90s Radio adresa e internetit zyrtare është www.ultimate-radio.com

Ultimate 90s Radio
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : Ultimate 90s Radio ]