top logo

Lada FM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Lada FM broadcasts diverse local productions.

Lada FM official website address is www.lada.fm

Lada FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Ukraine : Lada FM ]