top logo

Kastamonu FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Kastamonu FM broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Turkish tracks.

Kastamonu FM official website address is www.kastamonu105fm.com

Kastamonu FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Ukraine : Kastamonu FM ]