Vizyon Turk transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Vizyon Turk transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Vizyon Turk adresa faqen zyrtare është www.vizyonturk.com.tr

Vizioni Turku
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Vizioni Turku ]