top logo

Show Parti broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Show Parti broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Turkish music.

Show Parti
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Show Parti ]