top logo
Radyo Trego 94 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radyo Trego 94 broadcasters believe in providing music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të muzikës turke.
Radyo Trego 94 Adresa zyrtare e internetit është www.radyoshow94.com
Radyo Trego 94
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radyo Trego 94 ]