Mënyra e publikimit Radyo Mavi apel për një segment të madh të popullsisë Arabesque, fantazi dhe muzikë popullore turke. Mostrat ari Arabesque, hitet e muzikës Fantasy, Motive popullore turke në Anadoll e muzikës dhe vende, luajnë ajrit me h në zonat urbane, Apeli ynë radio në fshat, në stilin e vjetër, i ri, përqafuar këngët mirën dhe audiencë me këngë.

Radyo Mavi adresa faqen zyrtare është www.radyomavi.com

Radio Blue
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio Blue ]