Radio Marti, Pop turkish është kryesisht duke u transmetuar gjatë ditës, si dhe turke Art Muzikë, Pop Jashtme dhe veprat e dashur e Folk turkish Muzikë shërben edhe në rrjedhën e programit.
Radyo Marti adresa faqen zyrtare është www.radyomarti.com.tr
Radio Marti
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio Marti ]