Transmeton lajme Radio shqetësojë Ankaranë, Turqia dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. Vizioni Radyo Haber kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. Si Ankara, Turqia ka një traditë e bukur të muzikës dhe kulturës Radyo Haber shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës.
Radyo Haber adresa faqen zyrtare është www.radyohaber.com.tr
Radio Lajme
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio Lajme ]