Radyo Fasil is a online music radio station. Radyo Fasil broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Radyo Fasil has something for all discerning music lovers.

Radyo Fasil
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radyo Fasil ]