Radio 38 Arabeskin Krali është një shtesë shumë e fundit në Turqi komunitet radio në internet. Radio ka lindur në Turqi që i bën ata një radio angazhuar kulturore internet atje. Ajo ka tërhequr tashmë një shumë të dëgjuesve ndaj radio e tyre dhe programet për shkak të stilit të tyre të programimit.
Radio 38 Arabeskin Krali adresa faqen zyrtare është www.radyo38.com

Radio 38
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio 38 ]