Radio 34 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio 34 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, so listeners can enjoy a vast catalogue of Turkish music.
Radio 34 Adresa zyrtare e internetit është www.radyo34.com.tr
Radio 34
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio 34 ]