Radio 16 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Bursa, Turqia apo kudo tjetër në botë. With songs from the popular music artists of Bursa, Turkey and from the whole world Radyo 16 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The playlists of Radyo 16 also contains genres like Turkish Music. Kështu, be with Radyo 16 dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Radio 16 Adresa zyrtare e internetit është www.radyo16.com.tr
Radio 16
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Radio 16 ]