PowerTurk AKUSTIK radio transmetimi jetojnë prej turqishtes. Radio PowerTurk AKUSTIK transmetuar lloj të ndryshme të pop fundit, shkëmb, klasik, diskutim, kulturë, valle, etj elektronike. PowerTurk AKUSTIK radio streaming muzikë dhe programet si në internet. Radio PowerTurk AKUSTIK është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

PowerTurk AKUSTIK adresa faqen zyrtare radio është www.powerapp.com.tr

Acoustic PowerTurk
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : Acoustic PowerTurk ]