ITU Radio Jazz Blues broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. ITU Radio Jazz Blues broadcasters believe in providing Jazz Blues music, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Jazz Blues music.

ITU Radio Jazz Blues website address is radyo.itu.edu.tr

ITU Radio Jazz Blues
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : ITU Radio Jazz Blues ]