top logo

Kjo është e bazuar në radio hitet muzikore valle. Të gjitha hitet muzikë nga zhanër muzikor valle janë luajtur në radio non stop. COS FM pëlqen për të kënaqur dëgjuesit e tyre me muzikë që i bën të gjithë ata argëtuan në një mënyrë të lartë. Me COS FM gëzojnë të gjitha të goditur më të mirë valle e sot dhe nesër.
COS FM adresa faqen zyrtare është www.cos-fm.blogspot.com

COS FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Turqi : COS FM ]