Xhepi FM – Cengiz Kurtoğlu

Info koment Stacione raport

Dëgjuesit e argëtimit marrin nga një radio si Cep FM – Cengiz Kurtoğlu është shumë i lartë dhe kjo është arsyeja pse mijëra dëgjues në mbarë botën vizitojnë dhe akordojnë në radio. Xhepi FM – Cengiz Kurtoğlu u jep dëgjuesve llojet e programeve që ata dëshirojnë prej tyre dhe kjo është arsyeja pse ky është një radio radio shumë i njohur.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cep.fm

Gjuhe: Turkish

Vend: Turqi

Zhanret:

loading...

Turkey Radio Stations

Related Stations

Popular Stations