Xhepi FM – Cem Karaca

Info koment Stacione raport

Përmbushur me llojin e këngëve dhe prezantimin pasionant që një radio moderne dhe popullore në internet duhet të jetë Cep FM – Cem Karaca është partneri juaj i përditshëm i muzikës që do të promovojë programet e tyre për ju dëgjuesit e tyre të dëshiruar përmes llojeve të ndryshme të programeve të rregullta dhe të parregullta në radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.cep.fm

Gjuhe: Turkish

Vend: Turqi

Zhanret:

loading...

Turkey Radio Stations

Related Stations

Popular Stations