Radio GAMAR Tounes është themeluar nga Mahmud Horchani. Radio ka një sasi e madhe e dëgjuesve për programet e tyre të përditshme dhe ato janë relativisht një nga transmetuesit të ri radio në internet në Tunizi. Radio GAMAR Tounes mundohet të mirën e tyre për të promovuar dhe të luajë muzikë më të mirë dhe trending lokale dhe kombëtare gjatë gjithë ditës.
Radio GAMAR Tounes adresa faqen zyrtare është www.radiokamartounes.blogspot.com

GAMAR Tunes Radio
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Tunisia : GAMAR Tunes Radio ]