103 FM filluar transmetimet mbi këtë verë pestë 1993, gjenerimin sfond me anë të kthyer në të parë Lindjen Native radio stacioni indian brenda Trinidad dhe Tobago plus Carribbean. 103 FM është zakonisht një të shpejtë kanë të bëjnë me fushatën e afër muzikës amtare indian ri, dhe Chutney dhe Indi-pop muzikë të re në mënyrë specifike, duke siguruar reputacionin ndërkontinentale me një shumë të interpretuesve në këtë talent të lashtë.

103 FM adresa website zyrtar është www.103fm.net

103 FM
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Trinidad and Tobago : 103 FM ]