Nëse ju pëlqen zërin që ju lëviz, në qoftë se ju dëshiron disa muzikë zakon që është i angazhuar se TNGC Radio është atje me ju me saktësisht se çfarë ju pëlqen. Ju mund të hapur veshët tuaj për një përvojë të re dhe të freskët të muzikës xhaz dhe muzikë grooving. Xhaz, kam frikë, Shpirti dhe llojet e tjera të muzikës jazz janë luajtur në këtë radio.
TNGC Radio adresa e internetit zyrtare është www.tngcradio.com

TNGC Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : TNGC Radio ]