top logo

Munza Radio është në lidhje me disa këngë të ftohtë Easy Listening për dëgjuesit të cilët janë të interesuar në të paturit e një radio që është më e përkuli drejt llojet Easy Listening të këngëve. Me Munza Radio dhe playlists e saj të bukura që janë bërë nga të lehtë dëgjuesit dëgjuar muzikë janë argëtuan gjatë gjithë ditës.
Munza Radio adresa e internetit zyrtare është www.munza.in.th

Munza Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : Munza Radio ]