FM 96.5 është një radio stacion muzikë në internet. FM 96.5 transmeton në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. FM 96.5 ka diçka për të gjithë dashamirët e muzikës hollë.

FM 96.5 Adresa e internetit është mcot-web.mcot.net

FM 96.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Thailand : FM 96.5 ]