top logo
Radio Qiblaten është një stacion radio bazuar në komunitet që është transmetuar në internet për më shumë se vjet. Radio ka kaluar me sukses provimin e transmetimit për dëgjuesit e saj dhe tani është një nga radiot më të mira atje, kur është fjala për islam radio çështje bazë. Transmetimet e radios për 24 orë në ditë me çështje të ndryshme Islame.
Radio Qiblaten adresa faqen zyrtare është radioqiblaten-fm.blogspot.com
Radio Qiblaten
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Tanzania : Radio Qiblaten ]