top logo
Dëgjuesit Radio Adhana janë nga një numër i prejardhje, duke përfshirë; studentët, gratë, burrat, prindërit, Profesionistët, menaxherët e rinj, pronarët me pakicë prizë dhe sipërmarrësit. Radio Adhana të bëjë punë të vështirë, luajnë vështirë dhe gjithmonë të kenë guximin për të bërë idenë ndryshe. Radio Adhana dëshiron të funksionojë sa më mirë në çdo gjë që bëjnë ata të cilat do të bëjë që ata të bëhet një stacion i madh radio.
Radio Adhana adresa faqen zyrtare është www.radioadhana.com
Radio Adhana
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Tanzania : Radio Adhana ]