Krenaria FM është një stacion radio komerciale të bazuar në komunën Mtwara me përkatësinë lokale
transmetimit 24 orë. Krenaria FM mund të dëgjohet tjetër ku të qytetit shumë me frekuencë të dëshiruar. Radio gjithashtu mund të jetë në dispozicion globalisht si një stacion radio në internet për numrin masiv të njerëzve të cilët mund të merrni të njohur me radio dhe transmetimet e saj.
Krenaria FM adresa faqen zyrtare është www.878pridefm.com
Krenaria FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Tanzania : Krenaria FM ]