RTI Asian broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. RTI Asian broadcasters believe in providing music, so listeners can enjoy News, Bota Talk.
RTI Asian official website address is www.rti.org.tw
RTI aziatike
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Taiwan : RTI aziatike ]