web Radio 58

Info koment Stacione raport

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Because of this Web Radio 58 ka një numër dëgjuesit e përditshme të tyre. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.webradio58.com

Email: onda2014mix@gmail.com

FaceBook: webradio58

Gjuhe: Português

Vend: Switzerland

Zhanret:

loading...

Switzerland Radio Stations

Popular Stations