SRF 3 bazuar në Basel, Zvicra është një nga stacioni popullore muzikë. SRF 3 Stacioni streaming muzikë dhe Programet si në ajër dhe në internet. Originally it is a Adult Contemporary, Euro Hits radio channel plays around the clock 24 orë live online. SRF 3 gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave. Përveç të gjitha këto programes strenth saj është pjesëmarrja dëgjuesit dhe reagimet nëpër internet.
SRF 3 Adresa zyrtare e internetit është www.srf.ch
SRF 3
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : SRF 3 ]