Radio Rottu është një radio stacion që transmeton program FM përmes rrjetit të internetit globale. Dëgjuesit mund të dëgjojnë programet e tyre të bukur kudo ka qasje në internet. Radio Rottu transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm.
Radio Rottu adresa web site zyrtar është rro.ch
Radio miu
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Radio miu ]