Radio Eviva është një stacioni radio rrjedhë të Zvicrës që është transmetuar 24 orë në ditë. Programe radio transmetojnë radio stacion radio Eviva kryesore Frëngjisht-gjuhësore për qëllim të shërbejë studentët e mandatit UQTR. Ajo nxit shkëmbimin e ideve, diversitetin muzikor dhe zhvillimin e njohurive në prodhimin dhe shpërndarjen e kulturore, si dhe programe të ndryshme radio, informativ, edukativ, rekreative ose thjesht relaksuese.
Radio Eviva Official Website Address is – www.eviva.ch
Radio Eviva
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Radio Eviva ]