top logo
Power Up Radio listener means a lot, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Power Up Radio has become a very popular radio station of Trogen, Switzerland in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners. Power Up Radio official website address is www.powerup.ch
Fuqia Up Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : Fuqia Up Radio ]