top logo

FM1 is a online music radio station. FM1 broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. FM1 has something for all discerning music lovers.

FM1 website address is www.radiofm1.ch

FM1
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Switzerland : FM1 ]