Bisedoni dhe programet muzikore bazuar janë pikat kryesore të tyre. Kjo radio ofron programe shumë të variacionit të bazuara në internet radio për dëgjuesit e tyre në të gjithë vendin. Programet e tyre mund të ndahen në dy kategori dhe ata janë të flasin dhe muzikë Sverigekanalen Kanal 3B është popullor për të vënë disa shfaqje gjobë cilësisë flasin dhe programe muzikore.
Sverigekanalen Kanal 3B adresa faqen zyrtare është www.myradiostream.com/3b

Sverigekanalen Kanal 3B
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Sverigekanalen Kanal 3B ]