Stockholm College Radio

Info koment Stacione raport

In recent years lots of radio broadcasting online has came and gone but only few of them were able to mark their name in the heart of their listeners like Stockholm College Radio. Ata do muzikë që janë të mira dhe është trending, por në të njëjtën kohë ata gjithashtu respekton dhe përpiqet të mirën e tyre për të promovuar muzikën e të rinjve.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.collegeradio.se

FaceBook: StockholmCollegeRadio95.3

Cicëroj: @08Collegeradio

Gjuhe: Svenska

Vend: Sweden

Zhanret: / / /

loading...

Sweden Radio Stations

Popular Stations