Radio Umea is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë muzikë Varieteteve. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. Radio Umea broadcasts to the greater Umea, Sweden area and beyond. Radio Umea provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.
Radio Umea official website address is www.radioumea.com
Radio UMEA
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Radio UMEA ]