Radio Halmstad 88.6

Info koment Stacione raport

numri shumë të mirë të programeve të rregullta dhe programeve të veçanta për ato momente të veçanta, days and time by Radio Halmstad are really very entertaining and engaging. With Radio Halmstad 88.6 është e mundur për të shqyrtuar gjithnjë e më shumë në hapësirën e programeve shumë i angazhuar dhe intuitive muzikore në internet radio dhe në bazë të zhanret që ata janë të kushtoj të.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiohalmstad.se

Email: info@radiohalmstad.se

FaceBook: radiohalmstad

Gjuhe: Svenska

Numri i kontaktit: +46 73 403 14 10

Adresë: Klammerdammsgatan 8 302 42 Halmstad, Sweden

Vend: Sweden

Zhanret: / /

loading...

Sweden Radio Stations

Popular Stations