Radio Ava is a hit live online broadcasting music channel based on Stockholm, Sweden. Radio Ava plays different range of music genres like Adult Contemporary. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Radio Ava website address is www.radioava.se

Radio Ava
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Radio Ava ]