88 Radio Online është një radio në internet mundësuar nga Radionomy, bazuar në Huddinge, Stockholm, Sweden. Transmetimit në internet përgjatë ditës dhe natës, vazhdimisht, për ata që duan të dëgjojnë për zgjedhjen gjobë prej Folk, R'n'B, Pop, Xhaz, dhe MUZIKAT Botërore.

88OSE adresa zyrtare e internetit është 88or.playtheradio.com

88OSE
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : 88OSE ]