Radio & Televisie Garuda is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Radio & Televisie Garuda are an independent station for the online generation, connecting those who already have a strong connection with Paramaribo, Suriname.

Radio & Televisie Garuda official website address is www.rtvgaruda.com

Radio & Televisie Garuda
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Suriname : Radio & Televisie Garuda ]