Radio Shruti është prezantues i trending muzikore dhe të tjera të programeve që mund të tërheqin dëgjuesit e tyre. Kjo radio ofron një shumë të programeve gjatë gjithë ditës si Radio Shruti është një 24 orë radiodëgjoni online e cila kujdeset për preferencat e dëgjuesve të tyre në lidhje me muzikë dhe gjëra të tjera.
Radio Shruti adresa faqen zyrtare është www.radioshruti.com

Radio Shruti
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Suriname : Radio Shruti ]