Radio Sangeetmala është një vend për muzikë dhe këngë. Emri Sangeet të thotë këngë dhe arsyeja prapa këtij lloji të emërtimit është se kjo radio IOS gjithë rreth këngë të mirë dhe cilësi të pasuruar nga këngëtarët popullor dhe muzikantë. Enjoy muzikë të mirë me Radio Sangeetmala për të gjithë ditën e gjatë.
Radio Sangeetmala adresa faqen zyrtare është www.sgmsuriname.com

Radio Sangeetmala
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Suriname : Radio Sangeetmala ]