Radio Radika është stacioni i komunitetit indian bazuar radio e cila është duke u bërë gjithnjë e më shumë popullor në mesin e komunitetit indian e njerëzve. Radio është drejtuar nga disa nga njerëzit indiane dhe ky stacion është i njohur për të luajtur të fundit dhe e goditi Hindi Music një pas një të gjithë ditën e gjatë. Radio Radika gjithashtu luan një muzikë klasike hit shumë.
Radio Radika adresa faqen zyrtare është www.radika.sr

Radio Radika
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Suriname : Radio Radika ]