Radio DeeShaK- Sudan

Info koment Stacione raport

Nëse ju jeni një lloj i dëgjuesit të cilët nuk duan të merrni mbërthyer me një radio të vetme se sa gjë është gati të ndryshojë. Sepse, ju keni tuned vetëm në Radio DeeShaK- Sudan dhe kjo është radio që do të angazhohen me programet e tyre aq thellë që ju vetë do të akorduar në këtë radio përsëri dhe përsëri.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.deeshak.com

Email: info@deeshak.com

Gjuhe: Arabic

Vend: Sudan

Zhanret:

loading...