top logo

Tharu Radio është një komunitet jo-fitimprurëse online dhe FM stacion Raido në Sri Lanka. Tharu Radio transmetuar këngët Sri Lanka klasike Sinhala 75%, Këngë Hindu 20%, 5% muzikë tjetër.

Tharu Radio adresa e internetit zyrtare është www.tharu.net

Tharu Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Tharu Radio ]