VicenteRadio

Info koment Stacione raport

Dripped me llojin e programeve që janë preferencuar nga dëgjuesit VicenteRadio ka bërë një punë mjaft të mirë në ofrimin e dëgjuesve të tyre formën më të mirë të programeve në muzikë dhe zhanre të tjera ku ato janë të njohura. VicenteRadio ka një ekip të talentuar të transmetimit i cili jep disa programe radiotelevizive të shkëlqyera për dëgjuesit.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.vicenteradio.jimdofree.com

Gjuhe: Español

Vend: Spain

Zhanret:

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations