Radio Maktub NJ 2

Info koment Stacione raport

Ju shpesh jeni të pakënaqur me prezantimin e përgjithshëm të programeve radio nga shumë radio dhe në rastin e Spanjës ata duan ta ndryshojnë atë gjë pak në mënyrë dramatike dhe me Radio Maktub NJ 2 ju do të jetë i kënaqur majtë me presentationa dhe programe stil shkaku se ata mundohet nivelin e tyre më të mirë për të kënaqur dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiomaktubnj.com

Vend: Spain

Zhanret:

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations